Informatie: Uw browser accepteerd geen cookies. Om producten toe te voegen aan uw winkelwagentje dient uw browser cookies te accepteren.


Borduring

TheStuff.be wil het verschil maken door ook textielbedrukking voor kleine oplagen mogelijk te maken. Wij gebruiken steeds de meest geschikte druktechniek voor uw opdracht.

Welke techniek wenst u?
  • Bedrukking (Flex): Ideaal voor kleine oplages (vanaf 1 stuk) en personalisaties (Zeer goede wasvastheid)
  • Bedrukking (FC Flex): Ideaal voor kleinere oplages met veel kleuren (vanaf 10 stuk) (Goede wasvastheid)
  • Bedrukking (Zeefdruk): Ideaal voor grote oplages (20+ stuks) (Zeer goede wasvastheid)
  • FC Transfers: Ideaal voor afbeeldingen of foto's met veel kleuren (vanaf 1 stuk) (Matige wasvastheid)
  • Borduring: Prachtige uitstraling met superieure wasvastheid (Zeer goede wasvastheid)

Naast de traditionele druktechnieken kan u ook kiezen voor borduring. Deze techniek is bijzonder stevig en uitermate wasvast, en geeft een prestigieuze uitstraling aan alle textiel.

Om uw logo te kunnen borduren, hebben we een goede afbeelding nodig op hoge resolutie, bij voorkeur in vectorformaat. Het logo wordt vervolgens omgezet naar een digitale cliché (digit). Dit is een éénmalige kost per logo (exacte prijs kunnen we u meedelen nadat we het logo zien). De borduur- en digitkost is inclusief het gebruik tot 6 kleuren. Er is dus geen meerprijs tussen een logo in 2 kleuren en een logo in 6 kleuren.

Net zoals de andere druktechnieken, kan er ook al vanaf 1 stuk geborduurd worden!Stap 1: Kies hier welk model u wenst. Kies daarna op welke plaats(en) er een opdruk moet komen.


U kan onderstaande zoekcriteria gebruiken om eenvoudiger het gewenste model te vinden.
Man   Polo's   Sweaters
Vrouw   Hemden   Andere
Kind   Jassen